## NaRCAD's 2<sup>nd</sup> Annual AD Virtual Summit: **\*\*A COMMITMENT TO INCLUSIVITY: EQUITABLE APPROACHES TO AD''** Wednesday, June 26, 2024 | 12 PM - 5 PM ET

Content and time subject to change | Platform links will be shared via email prior to the Summit Session recordings will be available one week after the Summit

Time	Session
12:00 PM 15 MIN	<b>WELCOME &amp; KICK-OFF</b> We invite you to consider equity and inclusivity within the important work that you do.
12:15 PM 45 MIN	<b>LEADERSHIP SPOTLIGHT: YOU ASK, THEY ANSWER!</b> Join us in a real-time interview with two experts in the field of AD. Ask them anything!
<b>1:00 PM</b> 30 MIN	BREAK
1:30 PM	PROGRAM DEVELOPMENT WORKSHOPS: AD COURSE CATALOG
75 MIN	You'll pick one workshop to attend and leave with tangible resources to take back to your own program and detailing work. Workshops are open to all skill levels!
	• "Equity in Clinician Education: AD 101 Through an Inclusive Lens"
	"Beyond Statistics: Integrating Patient Voices into Detailing Campaigns"
	• "Responding with Integrity: Preparing for Equitable Conversations with Clinicians"
<b>2:45 PM</b> 30 MIN	BREAK
3:15 PM	NEW DIRECTIONS: LEADING THE CHARGE IN AD INNOVATIONS
75 MIN	We're highlighting programs working on innovative new topics.
4:30 PM –	THINK TANK: REFLECTIONS ON EQUITABLE DATA SOURCING
<b>4:55 PM</b> 25 MIN	Join us in an interactive conversation on the impact and challenges of sourcing equitable data for inclusive detailing campaign development.
4:55 PM –	WRAP-UP & EVALUATIONS
5:00 PM 5 MIN	Tell us how we did and learn what we have in store for Day 2.



## NaRCAD's 2<sup>nd</sup> Annual AD Virtual Summit: **\*\*A COMMITMENT TO INCLUSIVITY: EQUITABLE APPROACHES TO AD'' Thursday, June 27, 2024 | 12 PM - 5 PM ET**

Content and time subject to change | Platform links will be shared via email prior to the Summit Session recordings will be available one week after Summit

Time	Session
<b>12:00 PM</b> 15 MIN	WELCOME & KICK-OFF
<b>12:15 PM</b> 75 MIN	<b>PROGRAM DEVELOPMENT WORKSHOPS: AD COURSE CATALOG</b> You'll pick one workshop to attend and leave with tangible resources to take back to your own program and detailing work. Workshops are open to all skill levels!
	• "Own Your Space: Building Confidence and Embracing Your Unique Skillset"
	• "Cultivating Commitment: Strategies for Achieving Leadership Buy-in"
	• "Community Synergy: Uniting Against Health Disparities"
<b>1:30 PM</b> 30 MIN	BREAK
<b>2:00 PM</b> 75 MIN	<b>BEST PRACTICES SPOTLIGHT: EMBRACING INCLUSIVE EXCELLENCE</b> We're highlighting programs working on innovative new topics that address health disparities.
<b>3:15 PM</b> 30 MIN	BREAK
<b>3:45 PM</b> 60 MIN	FOLLOWING YOUR LEAD: TAKING CUES FROM OUR COMMUNITY You'll lead the charge in telling us how we can best support you in the year ahead.
<b>4:45 PM –</b> <b>5:00 PM</b> 15 MIN	WRAP-UP & EVALUATIONS Tell us how we did and what you want to see at next year's AD Summit.

